woensdag 21 augustus 2013

20 augstus - Kaapstad

20 augustus - Kaapstad

Vanochtend weer bij Essence in Fransschoek ontbeten omdat er bij La Petite Ferme wordt gerenoveerd. Het terras in het winterzonnetje was weer de plek hiervoor.   Vervolgens op weg gegaan naar onze laatste bestemming Kaapstad!! waar we al om 1200 uur aankwamen. 


Ons appartement was pas vanaf 1400 uur beschikbaar dus na het parkeren van de auto op een afgesloten terrein eerst een lekker kopje op het terras van The Village Cafe. Ons appartement ligt in de wijk De Waterkant: 5 min van het centrum.  Al snel kwamen we in een mooi overdekt winkelcentrum terecht waar we ons goed vermaakten.....ja....daar zag ik een kapsalon!! hup naar binnen en mijn haar laten knippen en föhnen door senior stylist Stanley. Een knipbeurt is bij mij nog niet eerder met zoveel zorg en gebruik van verschillende technieken gedaan. Eerst werd mijn haar met een speciale schaar helemaal uitgedund en vervolgens zorgvuldig geknipt en super glad geföhnd. De mannen zaten op het dakterras in de zon te wachten.  


Terug naar de receptie van De Waterkant Village waarna we werden begeleid naar ons (gele) huis op 21 Jarvis Street. 

Jeeh, wat groot! Een grote woonkamer, twee grote slaapkamers, een volledig ingerichte keuken, badkamer, tuintje met bubbelbad en buitendouche! Voor de laatste keer koffers (deels) uitgepakt en aan het eind van de middag naar de V&A Waterfront. Wow, veel over gehoord, nog niet eerder gezien.